volver

Alcora instala • la una deshumectadora a la piscina para mejorar el control de la temperatura y evitar humedades

L’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme la instal•lació d’una nova deshumectadora a la piscina coberta, la funció de la qual és el tractament i condicionament de l’aire a l’interior en les condicions de temperatura i humitat adequades per a este tipus de recintes. La seua posada en marxa està prevista per a finals d’este mes de maig.

L’equip substituirà als existents, ja que les contínues avaries que es produïxen als circuits frigorífics d’ambdós no permet controlar la temperatura i humitat de la piscina en les condicions correctes, generant a més, a causa de l’alt grau d’humitat, condensacions en les dependències de l’edifici que provoquen el deteriorament dels materials que ho componen.

Així, esta actuació, que ha suposat una inversió de 70.000 euros, permetrà evitar els problemes d’humitats en les parets i zones envidrades existents en l’actualitat i millorarà el confort dels usuaris al mantindre una bona temperatura ambient.

La nova deshumectadora que s’està instal•lant millorarà també l’eficiència energètica de l’edifici, ja que que el seu consum és un 30% menor a l’instal•lat en l’actualitat. A més, incorpora un circuit intern per tal d’aprofitar el calor generat en el cicle frigorífic empleat per al funcionament de la màquina en el calfament del got de la piscina.

Des de l’equip de govern expliquen que “abordar este projecte era una imperiosa necessitat a causa de l’estat actual de les instal•lacions i la necessitat d’oferir un servei òptim als nombrosos usuaris de la piscina coberta”.

L’alcalde, Víctor Garcia, la regidora d’Esports, Ana Huguet, i el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, acompanyats per l’enginyer tècnic industrial municipal, han visitat les instal•lacions.