volver

Alcora pone en marcha el Consejo Económico Empresarial

El Ayuntamiento de l'Alcora ha acogido la primera reunión del Consejo Económico Empresarial, integrado por el alcalde y responsable de Industria, ...

Es tracta d’una iniciativa pionera amb la qual el Govern municipal persegueix afavorir el contacte, el diàleg i la cooperació amb el sector empresarial- industrial del municipi, de gran importància per a l’impuls i la dinamització de l’economia local i la creació d’ocupació.

En paraules del primer edil, l’objectiu és “crear un fòrum de treball en el qual poder conèixer de primera mà les demandes i necessitats del teixit productiu de l’Alcora i treballar conjuntament i de forma coordinada”. A més, té com a finalitat “fer front comú per tal de guanyar força a l’hora de realitzar peticions davant les administracions”.

Garcia ha qualificat aquesta primera trobada com “molt positiva”. En la mateixa, després de fer una radiografia de la situació actual de la zona industrial del municipi, es va abordar, principalment, la “urgent” necessitat de treballar per millorar les infraestructures i serveis bàsics com són l’aigua, el sanejament, l’energia elèctrica, etc.

En aquest sentit, l’alcalde va manifestar que l’Ajuntament “posarà mitjans” i va destacar que “des dels serveis tècnics municipals es treballarà en aquests temes”.

En la reunió es va acordar traçar una línia de treball, amb objectius a curt, mitjà i llarg termini. “És important definir el futur i també treballar en el present”, van indicar.

Aquests objectius es concretaran en la pròxima reunió del Consell, fixada per al pròxim mes de setembre.

“Des de l’Ajuntament hem obert una nova etapa en la qual estem treballant en el desbloqueig i posada en marxa de projectes clau per a la indústria i el futur de l’Alcora”, així com- continua l’alcalde- “en la cerca de sinergies i el foment del contacte i diàleg permanent amb el sector per posar en comú necessitats i objectius”.

“Volem fer créixer a l’Alcora com un espai atractiu perquè les empreses amplien la seua activitat i atraure’n de noves, per a la promoció econòmica i la creació d’ocupació”, ressalta Garcia.

Per finalitzar, l’alcalde ha manifestat la seua satisfacció pel “bon acolliment” per part del sector industrial que ha tingut aquesta iniciativa i ha ressaltat que “mai abans s’havia dut a terme a l’Alcora”.