volver

Alcora pone en marcha la Escuela de Verano 2020

El Ayuntamiento de l'Alcora ha puesto en marcha esta semana la Escuela de Verano 2020, gestionada por la empresa Alpe Animación. Una ...

Així, a més de seguir totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries respecte a seguretat, higiene i protecció, en la present edició se celebrarà un únic torn de quatre setmanes, del 20 de juliol al 14 d’agost, i no es podran utilitzar algunes instal·lacions com ara les piscines municipals.

L’Ajuntament ha optat per oferir aquest servei “seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat” amb la finalitat de proporcionar un espai d’oci, temps lliure i aprenentatge als xiquets i xiquetes i afavorir la conciliació familiar i laboral aquest estiu.

“Ens hauria agradat poder tramitar abans la iniciativa, però ha sigut totalment impossible per la situació generada pel coronavirus i la declaració de l’estat d’alarma”, ha manifestat l’equip de govern.

A causa de les circumstàncies, la participació ha baixat notablement respecte a edicions anteriors. Enguany, l’Escola compta amb al voltant de 30 participants, d’entre 3 i 12 anys. L’horari és de 8.00 a 14.00 hores, encara que tenen també la possibilitat d’entrar a les 9.00 hores si ho prefereixen.