volver

Remodelaran l’escala del carrer Hermano Martín Salvador per a millorar l’accessibilitat

La remodelació de l’escala situada entre els carrers Sant Mateu i Hermano Martín Salvador va ser una de les actuacions més demandades pels veïns i veïnes del barri a través de la iniciativa ‘Despatx al carrer, barri a barrri’. Per això, l’Ajuntament l’ha inclosa dins del pla de microurbanisme per a millorar l’Alcora que es desenvoluparà enguany.

Amb una inversió de 32.862,10 euros, l’objectiu del projecte és transformar i rehabilitar l’escala per a obtindre un nivell de servei adequat a les necessitats de la ciutadania i a la reglamentació vigent en la matèria. Com destaca l’alcalde, Samuel Falomir, “és una actuació molt necessària, ja que es tracta d’una zona molt transitada i els materials que conformen l’escala presenten una deterioració generalitzada”.

A més d’aquest projecte, el pla de microurbanisme contempla l’execució d’altres 10 obres amb una inversió total de 312.000 euros: millores urbanístiques als carrers Peiró i Agua, instal·lació de lluminàries led en el camí Borja, millora de la zona verda del parc Montlleó, rehabilitació de la Torre del Repés, diferents millores en el paratge de Sant Vicent, adequació del local de la Pista Jardí per a oci juvenil i del magatzem municipal per a ús de la banda de música, etc.

“Amb aquestes actuacions, a més d’estimular l’economia local, millorarem aspectes tan importants com l’accessibilitat i la seguretat en diferents zones de l’Alcora, recuperarem tot un emblema del nostre patrimoni històric, donarem resposta a peticions veïnals que ens han traslladat a través del ‘despatx al carrer’, solucionarem necessitats de diferents col·lectius, potenciarem el nostre pulmó verd, continuarem millorant els nostres parcs i jardins…”, ha manifestat l’alcalde.