volver

L’Alcora suma una nova zona ‘verda i accessible’ a l’avinguda Corts Valencianes

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat els treballs de creació d’una nova zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, al costat de l’IES l’Alcalatén, un projecte que ha comptat amb una inversió de 126.668 euros.

L’alcalde, Samuel Falomir, el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, han visitat hui la zona.

Amb aquesta iniciativa s’ofereix a la població “una zona de descans i esbarjo totalment accessible”, han destacat.

L’actuació se suma a les iniciatives del consistori dirigides a dignificar els espais urbans i impulsar l’accessibilitat, ja que “s’ha reconvertit i posat en valor una zona que estava deteriorada amb la finalitat que els veïns puguen gaudir d’ella, oferint-los una major qualitat de vida i benestar”.

El solar comptava amb un “pendent pronunciat” i el que s’ha aconseguit amb aquest projecte és “optimitzar l’espai” i “garantir l’accessibilitat”.

A més, s’ha instal·lat una nova parada d’autobús amb caseta d’espera per a protegir de les inclemències meteorològiques als usuaris, que començarà a funcionar, tal com han avançat, a partir de l’1 de novembre.

el proyecto

S’ha dut a terme la instal·lació amb tres zones diferenciades, una zona verda, amb espai per a l’arbratge i les plantacions, una zona d’escales i rampes d’accés a persones amb mobilitat reduïda, amb replans intermedis de descans, i la zona superior a l’avinguda Corts Valencianes, de manera plana, en la qual s’ha construït la caseta d’espera de l’autobús.