volver

NP. El Ayuntamiento de l'Alcora desbloqueará el PAI Camino Santa, después de más de 10 años paralizado

Després de més de 10 anys paralitzat, l’alcalde de l’Alcora ha anunciat el desbloqueig del PAI industrial Camí Santa, que compta amb una superfície de 107.848,56 m².

Falomir ha avançat que, en l’actualitat, s’està acabant de redactar el projecte, que està previst que comence a executar-se el pròxim any 2020.

Es tracta d’una actuació “molt important”, que permetrà el creixement industrial i la creació de llocs de treball a l’Alcora.

Cal recordar que al gener de 2005 es va dur a terme l’aprovació definitiva del programa i la seua adjudicació, i al desembre de 2008, l’agent urbanitzador va paralitzar el projecte, havent-se executat el 59,60% de les obres d’urbanització.

En conseqüència, l’Ajuntament va procedir a la resolució del contracte d’adjudicació del PAI, per incompliment de la mercantil, al no haver finalitzat les obres en el termini de 3 anys.

“Després de molts anys estancat, era necessari reprendre el projecte, i d’aquesta manera, propiciar l’establiment de nous negocis al nostre municipi, la qual cosa comportarà la generació de noves oportunitats laborals”, ha indicat l’alcalde.