volver

Programació de la II edició del cicle de concerts Sons a l’Alcora, que se celebra del 29 de maig al 3 de juliol

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, la regidora de Culltura, Ana Huguet, i la regidora de Festes, Vanessa Periz, han presentat aquest matí el cartell de la segona edició del Sons a l’Alcora – SAL 2021.

Després de l’èxit aconseguit en la primera edició, “en la qual vam demostrar que, també en època de pandèmia, la cultura és segura”, el consistori alcorí ha decidit posar en marxa la segona edició d’aquest cicle de concerts.

Una iniciativa en la qual, tal com destaca la responsable municipal de Cultura, “continuem apostant pel talent local i ‘de la terreta’, que és abundant i de gran qualitat”.

Huguet ha explicat que tots els concerts, que es desenvoluparan del 29 de maig al 3 de juliol, a les 22.30 hores, seran gratuïts i es duran a terme amb aforament limitat i seguint totes les mesures de seguretat.

Inaugurarà el cicle el dissabte 29 de maig Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el seu espectacle Deixa’t estar de romanços, en el qual estarà acompanyat de la seua rondalla de corda tradicional. Tindrà lloc al recinte de la Pista Jardí.

Els concerts continuaran el dissabte 5 de juny, a la plaça de l’Ajuntament, amb Rosa Rodríguez, Bruno Esteban i Juanjo Carratalá.

El dissabte 12 de juny pujarà a l’escenari del SAL 2021 el grup Ja som five, integrat per Tamara Bellés, Sheila Bellés, Víctor Quiroga, Rubén Prades i Àlex Planell.

El següent concert tindrà lloc el dissabte 19 de juny, a càrrec del grup vocal alcorí Enharmònics, format per Javier Gimeno, Esther Gallego, Ana Sanz, Ester Sancho, Alba Tomás, Jaime Allepuz, Fernando Jarque, Andrea Escriche i Kevin Ibáñez.

El dissabte 26 de juny, també a la plaça de l’Ajuntament, serà el torn de la Rondalla de l’Alcalatén.

El reconegut artista alcorí Scrig serà l’encàrrec de tancar el cicle, el dissabte 3 de juliol, a la plaça de l’Ajuntament.