volver

Ultiman la actualización del mapa de senderos de Alcora

El Ayuntamiento ultima la actualización del mapa de senderos de Alcora. En unas semanas se publicará su edición digital ...

El treball ha estat a càrrec de l’editorial Tossal Cartografies i inclou un extens treball de recuperació toponímica i senyalització d’elements patrimonials dispersos.

S’han millorat els traçats de 3 rutes senderistes: PR-CV-120 de les ermites, PR-CV-357 del patrimoni i SL-CV-90, i s’inclou, per primera vegada, espais d’interés per als senderistes com el futur punt d’informació al visitant de la Reial Fàbrica i la recentment recuperada zona d’acampada de Sant Vicent.

També apareix reflectit el traçat de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial, una ruta que ofereix una infinitat de possibilitats; el recorregut circular dins del terme municipal de l’Alcora o continuar el recorregut del riu fins al seu naixement, seguint la Ruta de l’Aigua (Figueroles) i el Camí Natural dels Molins Hidràulics (Llucena).

A més, el mapa presenta, per primera vegada, els traçats BTT de la Small i de la Gegant de Pedra que transcorren pel terme municipal i la ruta BTT “Rodasoques”.

El treball s’ha completat amb la inclusió d’innombrables sengles secundàries que permeten crear recorreguts alternatius als senders senyalitzats, així com la ubicació d’espais per a la realització d’activitats de turisme actiu: caiac, escalada, ferrata i barranquisme, entre altres.