NUESTRO MUNICIPIO

Alcora es conocida a nivel nacional e internacional por su cerámica. Desde el punto de vista histórico, gracias a la producción de la Real Fábrica de Loza y Porcelana del Conde de Aranda, del siglo XVIII, y en las últimas décadas, por ser uno de los principales núcleos de la industria cerámica, heredera de aquel esplendoroso pasado.

El Museu de Ceràmica és una de les nostres joies més preuades i visita obligada per a tots aquells que desitgen conéixer la part més destacada del nostre patrimoni historicoartístic en ceràmica. En les seues exposicions, es poden admirar les creacions de la Reial Fàbrica, la tradició terrissera local i les més avantguardistes obres de ceramistes de tot el món.

L’Alcora és ceràmica, sens dubte, però també és molt més. Tant per als amants de la natura, com per als del patrimoni o la bona taula, el nostre municipi ofereix una àmplia gamma de possibilitats per a gaudir per compte propi o en una visita organitzada: esports d’aventura, rutes urbanes i pel terme municipal, paratges naturals plens d’encant i racons carregats d’història.

Un ric patrimoni històric, cultural, natural i un singular i atractiu calendari festiu fan de la nostra localitat un destí a tindre molt en compte.