CONEIX L’ALCORA

L’Alcora és coneguda, a nivell nacional i internacional, per la seua ceràmica. Des del punt de vista històric, gràcies a la producció de la Reial Fàbrica de Pisa i Porcellana del Comte d’Aranda, del segle XVIII, i en les últimes dècades, per ser un dels principals nuclis de la indústria ceràmica, hereua d’aquell esplendorós passat.

El Museu de Ceràmica és una de les nostres joies més preuades i visita obligada per a tots aquells que desitgen conéixer la part més destacada del nostre patrimoni historicoartístic en ceràmica. En les seues exposicions, es poden admirar les creacions de la Reial Fàbrica, la tradició terrissera local i les més avantguardistes obres de ceramistes de tot el món.

L’Alcora és ceràmica, sens dubte, però també és molt més. Tant per als amants de la natura, com per als del patrimoni o la bona taula, el nostre municipi ofereix una àmplia gamma de possibilitats per a gaudir per compte propi o en una visita organitzada: esports d’aventura, rutes urbanes i pel terme municipal, paratges naturals plens d’encant i racons carregats d’història.

Un ric patrimoni històric, cultural, natural i un singular i atractiu calendari festiu fan de la nostra localitat un destí a tindre molt en compte.