murales artísticos

DE QUÈ ES TRACTA?

De realitzar una obra artística ceràmica mural per al vostre centre.

Realitzar-la en ceràmica significarà que:

  1. Es podrà col·locar a l’exterior.
  2. Perdurarà al llarg del temps.
  3. No necessitará manteniment.
  4. Utilitzarem un material amb gran tradició en la nostra província.

EL PROJECTE AMB EL MUSEU DE CERÀMICA DE L’ALCORA

Tenim anys d’experiència realitzant aquest tipus de projectes. Amb la realització d’un mural per pert de l’alumnat del centre, no es pretén únicament realitzar un element estètic que decore la paret, sinó que, a través de les diferents fases del treball, el Museu vol aproximar els escolars a la història, la cultura i l’economia de la zona, molt especialment pel que fa a la ceràmica.

Al mateix temps es tracta de potenciar els valors del treball en grup i les potencialitats individuals, el que metodològicament es denomina “aprenentatge cooperatiu”.

S’han realitzat aquest projecte amb els següents centres: CEIP Comte d’Aranda (l’Alcora), CEIP Francisco Grangel Mascarós (L’Alcora), Col·legi Puértolas Pardo (l’Alcora), Col·legi La Salle (l’Alcora), IES Ximén d’Urrea (l’Alcora), CEIP Germans Ochando (Almassora), CEIP Comtessa de Llucena (Llucena), CEIP Sant Joan de Moró (Sant Joan de Moró), CEIP La Mediterrània (Orpesa), Col·legi Ntra. Sra. de la Consolación (Castelló), CEIP de Costur (Costur), entre d’altres.