Texturas de mi pueblo

Aquesta activitat té com a principal eix, potenciar el respecte cap a les obres d’art públiques, el patrimoni moble i els diferenst elements del mobiliari urbà.

La metodologia de treball és basa en el treball cooperatiu que permet als nens apendre a treballar en grup i fomenta el desenvolupament de les capacitats individuals de cada membre del grup i la responsabilitat, crea interdependències positives i millora les relacions entre els companys.

El resultat de l’experiència potser un obra conjunta (mural) o murals individuals que s’exposaran al Museu de Ceràmica durant el període de dues setmanes.

El material emprat serà la ceràmica que permetrà als nens, com en altres ocasions conèixer aquest material, el vocabulari específic, característiques, procés de fabricació, etc.,

A nivell artístic treballarem l’abstracció de diferents elements patrimonials o quotidians de la localitat per a plasmar-los en cadascuna de les peces que fabricaran, color i textura seran les claus d’aquest procés.

L’activitat es planteja com a mètode de immersió en el coneixement més íntim de diferents elements patrimonials de la localitat.