volver

L’Ajuntament de l’Alcora contracta 5 persones desocupades a través dels programes Ecovid i Empuju

L’Ajuntament de l’Alcora ha contractat 5 persones desocupades mitjançant 2 programes d’incentius a la contractació. Samuel Falomir, primer edil de la localitat, juntament amb l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, els han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia per a donar-los la benvinguda. “Esperem que aquest temps a l’Ajuntament siga molt productiu per a totes i tots vosaltres, que aprengueu molt i que l’experiència servisca per tal de millorar la vostra ocupabilitat”, han manifestat.

A través de l’Ecovid, el consistori ha contractat 2 persones per a reforçar els departaments de museu/turisme i instal·lacions esportives fins al 30 de novembre de 2022.

Aquest programa està destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys i s’emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 (Avalem Experiència Plus).

D’altra banda, mitjançant el programa Empuju, el consistori ha ocupat 3 persones que, també durant un any, fins al 30 de novembre de 2022, desenvoluparan la seua labor en els departaments d’informàtica, biblioteca i noves dependències municipals.

L’Empuju està orientat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana

Tots dos programes estan finançats pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de l’Alcora.