Tornar

BALANÇ 2 MESOS// L’Ajuntament soluciona més del 60% de les incidències rebudes a través del nou canal de WhatsApp

Tena ha destacat la “gran acceptació” d’aquesta eina de comunicació que atén consultes, queixes i avisos per incidències en la via pública

El canal d’atenció ciutadana per WhatsApp posat en marxa per l’Ajuntament de l’Alcora fa dos mesos ha recollit fins al moment 120 incidències, de les quals més d’un 60% ja s’han solucionat, la resta estan tramitant-se, tal com ha informat el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena. “Algunes de les incidències es poden solucionar de manera quasi immediata, unes altres a curt termini, però hi ha algunes que, per diferents circumstàncies, tenen una solució més a llarg termini. De qualsevol manera, totes estan sent ateses”, ha explicat Tena.

El regidor ha destacat la “gran acceptació” d’aquesta eina de comunicació que atén consultes, queixes i avisos per incidències en la via pública, amb la qual l’Ajuntament persegueix millorar la gestió municipal, l’eficàcia en l’atenció als veïns i la rapidesa en la resolució de les incidències plantejades.

Tots els usuaris han pogut comprovar l’agilitat i comoditat d’aquest canal, que ofereix la possibilitat de registrar per WhatsAppp una incidència simplement amb l’enviament d’una fotografia, la seua descripció i la ubicació”.

Tena ha ressaltat la col·laboració ciutadana i el treball de les regidories i serveis municipals, “fonamentals per al bon funcionament del servei”. Segons ha detallat el responsable muncicipal de Promoció Econòmica, “s’està fent un gran esforç per a donar una òptima resposta a tots els avisos que arriben per part dels veïns i veïnes. Es fa un seguiment de les incidències que ens fan arribar i se’ls avisa quan estan resoltes”.

El regidor ha indicat que els missatges que s’intercanvien entre l’Ajuntament i cada ciutadà són estrictament privats, ja que el sistema no està basat en la utilització de grups o llistes de difusió. Així mateix, ha recordat que s’han instal·lat en diferents espais públics de la localitat plaques amb un codi QR per a facilitar a la ciutadania l’accés al número de mòbil a través del qual poden contactar amb l’Ajuntament.