Tornar

Comença la remodelació del parc Jardins de la Vila

L’Ajuntament de l’Alcora ha començat la remodelació del parc Jardins de la Vila, situat enfront del consistori, projecte en el qual es realitzarà una inversió de 130.000 euros.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, han visitat aquest matí els treballs que s’estan duent a terme.

Aquesta instal·lació, d’ús públic, s’escalona al llarg de tres plataformes a diferents nivells. Compta amb una esplanada enjardinada sense pavimentar en el nivell superior amb jocs infantils, una altra zona d’utilització esportiva i de jocs infantils, en el nivell intermedi, i una esplanada sense pavimentar, en el nivell inferior, amb arbratge. La connexió entre els diferents nivells es realitza mitjançant nuclis d’escales.

En l’actualitat, les instal·lacions, especialment les plataformes superior i intermèdia, “requereixen d’una completa intervenció de manteniment, de reparació, de remodelació i d’un nou equipament per a completar l’oferta de jocs”, ha assenyalat Ibáñez.

Així, es duran a terme treballs de neteja i manteniment general de les instal·lacions, es renovarà per complet la zona de jocs de la plataforma intermèdia, es millorarà la seguretat i es netejaran i regularitzaran les eixides d’aigües pluvials per tal d’evitar acumulacions d’aigua.

Entre altres actuacions, es procedirà a la retirada d’arbustos i de capa vegetal, s’ampliarà la superfície transitable, s’instal·laran baranes amb altura de seguretat, es col·locaran cartells d’ús i prohibicions, es completaran zones de jardineria amb terra artificial, etc.

Falomir ha destacat que la millora d’aquest parc és una actuació “molt demandada” pels veïns i veïnes de la localitat.