Tornar

El Govern de l’Alcora completarà enguany el seu pla d’inversions en matèria esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora ha pressupostat en 2022 les actuacions pendents per tal de completar el pla d’inversions esportives dissenyat per l’equip de govern per a aquesta legislatura. Per tant, “complirem el 100% dels nostres compromisos adquirits amb la ciutadania en aquesta matèria”, ha destacat l’alcalade, Samuel Falomir, qui ha avançat que enguany està previst que es materialitzen 4 nous projectes a la Ciutat Esportiva.

Una d’aquestes actuacions és la construcció de dues pistes de pàdel, una iniciativa subvencionada per la Diputació de Castelló, a través del pla ‘Castelló Avança’, amb una inversió aproximada de 160.000 euros. La regidora d’Esports, Ana Huguet, ha recordat que l’Ajuntament va adquirir en 2018 els terrenys en previsió de dur a terme noves infraestructures esportives en la zona.

Un altre dels projectes inclosos dins del pla ‘Castelló Aavança’ de la Diputació, que està previst que s’execute enguany és l’ampliació de l’skatepark. Es tracta d’una actuació “molt demandada” pels usuaris, tal com ha indicat Huguet, que ascendeix a 70.000 euros.

També “molt sol·licitada”, en aquest cas pels usuaris del camp de tir, és l’ampliació d’aquestes instal·lacions amb la implantació de compak sporting, una modalitat de tir al plat molt practicada pels aficionats al món cinegètic. Per a donar resposta a aquesta demanda, l’Ajuntament durà a terme una inversió de 27.000 euros.

Finalment, Falomir i Huguet han anunciat la instal·lació d’un rocòdrom en el pavelló polifuncional amb una inversió aproximada de 18.000 euros.

Els representants municipals han recordat que, al llarg de la legislatura, ja s’han fet realitat altres projectes esportius com són la instal·lació de parquet en una de les pistes del pavelló polifuncional, l’ampliació de les rutes de senderisme i l’adequació d’una zona per a ús esportiu i recreatiu en la pedania d’Araia, entre altres.

Tots són projectes molt esperats pels nostres veïns i veïnes, per això els vam incloure com a compromisos dins del programa electoral”, ha explicat l’alcalde.

Falomir ha subratllat que, “malgrat les dificultats que ens hem trobat amb motiu de la pandèmia, hem pogut avançar en el nostre full de ruta”.