Tornar

El paratge de Sant Vicent comptarà amb servei de bar cafeteria

El ‘pulmó verd’ de l’Alcora continua sumant atractius. Acabada de recuperar la piscina del paratge, l’Ajuntament ha anunciat que ja s’està treballant per a la instal·lació d’un quiosc en el qual s’oferirà servei de bar cafeteria. La previsió, tal com ha avançat l’alcalde, Samuel Falomir, és que aquest estiu, igual que la nova piscina, ja estiga en funcionament. Se situarà a l’esplanada on es troben els paellers.

La idea és provar durant els mesos d’estiu i si la resposta és positiva ens plantejaríem ampliar els mesos d’obertura”, ha manifestat el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Robert Tena.

A més, Tena ha explicat que enguany es duran a terme altres actuacions com la renovació dels vestuaris de la piscina i l’adequació dels banys per a millorar l’accessibilitat.

Tots aquests projectes serviran per tal de millorar considerablement l’experiència de les persones que vagen a gaudir d’aquest emblemàtic enclavament de l’Alcora”.

Cal recordar que el projecte de condicionament de la piscina no és l’única millora recent que s’ha realitzat en el paratge, i és que les brigades forestals de la Diputació van dur a terme aquest estiu treballs de neteja i desbrossament, principalment, en el camí de Sant Vicent. En paraules del regidor de Naturalesa, Ricardo Porcar: “A més de minimitzar el risc d’incendis, s’ha aconseguit ressaltar la bellesa del paratge i el sanejament de l’entorn”.

Unes altres de les actuacions executades a Sant Vicent els últims anys són la instal·lació d’un parc de cal·listènia, la creació d’una àrea tallafocs i la recuperació de la zona d’acampada.

El primer edil ha destacat l’ “aposta decidida” del Govern municipal per la posada en valor del paratge alcorí i ha assenyalat que l’estratègia europea de la capital de l’Alcalatén, amb la qual el consistori persegueix captar fons de la UE, inclou accions que s’emmarquen dins d’aquest objectiu. Entre altres, el document contempla la recuperació del paratge i adequació de la zona d’acampada lliure i el condicionament d’un espai per a furgonetes camperitzades i autocaravanes.