Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora adquireix 3 cases al carrer Peiró per a guanyar en accessibilitat i seguretat

L’Ajuntament de l’Alcora ha adquirit 3 cases abandonades al carrer Peiró per 48.813 euros amb l’objectiu de derruir-les i guanyar espai per al vianant. D’aquesta manera, s’eixamplarà la vorera per tal de millorar l’accessibilitat i la seguretat en aquest cèntric vial de la localitat.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, han visitat aquest matí la zona.

A més d’aquests immobles, el consistori ha adquirit altres 4 per a impulsar diferents millores urbanístiques:

Immoble en carrer Agua (18.000 €)

Es tracta d’una casa situada en ple barri antic, entre el Museu de Ceràmica i la biblioteca. La finalitat és tindre la possibilitat d’integrar i ampliar tots dos edificis municipals per a futurs usos. També es contempla alliberar la plaça de la Sang dels contenidors que alberga en l’actualitat.

Immoble carrer José Gil del Castillo (17.314 €)

L’objectiu d’aquesta adquisició és fer més ampla la vorera per a millorar la mobilitat i la seguretat ciutadana. Així mateix, es planteja la creació d’una zona de descans.

Immoble carrer Barcelona (25.626 €)

La finalitat de la compra d’aquest immoble és acabar d’urbanitzar la zona i donar-li una eixida al carrer (en l’actualitat no té eixida), connectant-la amb el carrer Borriana, la qual cosa permetrà millorar la circulació.

Nau industrial carretera circumval·lació (120.000 €)

L’Ajuntament ha adquirit aquesta nau per tal d’utilitzar-la en un futur com a magatzem municipal. I és que la idea és que l’actual magatzem municipal s’integre en la futura Casa de la Cultura (i així poder donar-li més usos) per la seua proximitat a l’edifici de la Muy Noble, comprat per l’Ajuntament per a desenvolupar aquest ambiciós projecte.

“La compra d’aquests immobles ens permetrà solucionar problemes urbanístics actuals, millorar espais urbans, guanyar en accessibilitat i seguretat, donar més usos als edificis municipals per a poder oferir més serveis a la ciutadania…”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir.