Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora finalitza la il·luminació del camí Borja

Amb una inversió aproximada de 10.000 euros, l’Ajuntament de l’Alcora ha il·luminat el tram del camí existent entre l’accés principal actual de la Reial Fàbrica (Nau dels Forns) i la zona enjardinada i el bloc de cases del carrer Borja per la part posterior.

“Era necessari dur a terme aquesta actuació, ja que es tracta d’un camí molt transitat, sobretot des de la implantació d’una zona verda al carrer Borja i l’obertura al públic de la nau dels forns de la Reial Fàbrica” ha indicat el regidor d’Urbanisme, Julián Tena.

S’han instal·lat al voltant de 10 lluminàries solars, que tenen una major intensitat a primeres hores de la nit, en les quals es produeix un major trànsit de persones, i, a poc a poc, van baixant d’intensitat.
.
“Aquest projecte se suma a les actuacions executades enguany per tal de donar resposta a les demandes que els veïns i veïnes ens van traslladar en el ‘Despatx al carrer, barri a barri’, iniciativa amb la qual vam recórrer tots els barris, urbanitzacions i pedanies de l’Alcora”, ha explicat Tena.

Així mateix, el regidor ha destacat que la intervenció forma part del pla de microurbanisme amb el qual el consistori pretén millorar diferents enclavaments de la localitat, donar resposta a les demandes ciutadanes i millorar la qualitat dels veïns i veïnes. Entre altres projectes, inclou: millores urbanístiques als carrers Peiró i Agua, remodelació de l’escala situada al carrer Hermano Martín Salvador, millora de la zona verda del parc Montlleó, rehabilitació de la Torre del Repés, diferents millores en el paratge de Sant Vicent, adequació del local de la Pista Jardí per a oci juvenil i del magatzem municipal per a ús de la banda de música.