Tornar

L’alcalde, Samuel Falomir, assumeix la regidoria de Joventut

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha assumit la regidoria de Joventut després de la dimissió per motius professionals del fins ara responsable de l’àrea, Manu Rubio.

Falomir ha explicat que a l’octubre iniciarà una nova ronda de reunions amb joves de la localitat per tal de continuar recollint les seues opinions i propostes. L’objectiu: consolidar una política municipal que atenga les seues inquietuds i necessitats.

Les trobades, com ha detallat, continuaran de manera regular. “És fonamental escoltar la joventut, conéixer de primera mà els seus interessos i tot allò que vulguen aportar”. Sobre aquest tema, el primer edil ha recordat que ja va mantindre una ronda de reunions amb joves de la localitat l’any passat.

Fruit d’aquests espais de diàleg -explica- van eixir iniciatives que “hem inclòs en l’estratègia que presentarem a la Unió Europea amb la finalitat de captar fons econòmics”. Una estratègia que s’emmarca dins de ‘l’Alcora 2030’, un pla de present i futur “en el qual els joves, indubtablement, han de ser i sentir-se partícips”.

Un altre objectiu que s’ha marcat Falomir “només es puga” és reforçar les activitats per a l’adolescència i a la joventut “i volem fer-ho de la mà dels protagonistes, als qui van dirigides, per tal de donar resposta a les seues expectatives”, ha subratllat.

En paraules de l’alcalde: “Aquesta és la política que venim desenvolupant des del govern municipal i, ara, que sembla que estem entrant en la nova normalitat, li donarem un important impuls”.

La finalitat “és plantejar noves alternatives d’oci i temps lliure i en això estem ja immersos, però volem abordar-ho amb els joves del nostre poble”.

Finalment, Falomir ha recordat que “estem treballant en l’elaboració del Pla de Joventut de l’Alcora, que es posarà en marxa en 2022”.