Tornar

L’Ajuntament amplia l’horari i les prestacions del minibús social

Amb la finalitat de millorar el servei que s’ofereix a la població, l’Ajuntament de l’Alcora ha ampliat l’horari i les prestacions del minibús social municipal.

Així, a partir d’aquesta setmana, està disponible tant al matí, en horari de 8.00 a 15.00 hores, com a la vesprada, en horari de 16.30 a 20.00 hores. Per a sol·licitar-ho, els usuaris i usuàries només han de trucar al telèfon 691248774, preferiblement el dia anterior.

Com explica el regidor de Mobilitat Urbana, Ricardo Porcar, en aquest servei de transport social tenen preferència les persones amb reducció de mobilitat de qualsevol edat, tant permanent per malaltia com a temporal per accident, també les dones embarassades i, per edat, les persones majors de 60 anys.

Quant a motius prioritaris, el regidor assenyala, les cites mèdiques, cures i rehabilitació, les cites administratives (ajuntament, jutjat, bancs…), acudir a supermercats, comerços i al cementeri nou, i visites a cases de familiars.

Amb aquesta iniciativa pretenem millorar el servei i facilitar la vida quotidiana de les persones, especialment d’aquelles amb dificultats en la mobilitat”. Per a Porcar, “és important avançar en mobilitat urbana sostenible, facilitar el trànsit dels vianants i reduir els desplaçaments en vehicle particular”.

Anirem veient l’acceptació dels usuaris i usuàries i les seues necessitats per a, progressivament, anar millorant el servei”, ha conclòs.