Tornar

L’Alcora augmenta el pressupost destinat a donar resposta a les demandes veïnals

L’Ajuntament de l’Alcora ha augmentat el pressupost del contracte de manteniment de carrers i camins, que enguany arriba als 144.000 euros, amb l’objectiu de guanyar en eficàcia a l’hora de donar resposta a les demandes que els veïns i veïnes traslladen a l’equip de govern.

Cal recordar que l’alcalde, Samuel Falomir, trasllada el seu despatx al carrer, almenys una vegada per setmana, amb la finalitat de recórrer el municipi i visitar aquelles zones en les quals és necessari actuar, així com per a recollir les opinions, suggeriments, propostes de millora, etc. de la ciutadania.

Dins d’aquesta iniciativa, el primer edil i els regidors i regidores de l’equip de govern van dur a terme l’any passat una ronda de visites a cada barri de la localitat, així com a pedanies i urbanitzacions, amb l’objectiu d’escoltar, resoldre dubtes i prendre bona nota de les necessitats concretes de cada veïnat per a posar en marxa accions de millora.

Falomir ha ressaltat que “ja s’ha donat resposta a moltes d’aquestes demandes i, aquelles que, per la seua envergadura o altres circumstàncies no han pogut realitzar-se encara, s’han contemplat en el pressupost municipal de 2022 perquè puguen ser executades com més prompte millor”.

“Des del principi, tot l’equip hem fet de la proximitat un senyal d’identitat del Govern de l’Alcora”. Així -continua l’alcalde- “estem realitzant especial èmfasi en l’atenció personalitzada des de totes les àrees, la qual cosa ens permet detectar problemes que no es veuen des dels despatxos”.

Falomir ha insistit en la importància del microurbanisme. En paraules del primer edil: “A més dels grans projectes, és fonamental materialitzar eixes xicotetes obres que serveixen per a millor la qualaitat de vida dels veïns i veïnes en el seu dia a dia”.