Tornar

L’Alcora celebrarà la Nit de l’Art, una de les novetats de les Festes del Crist 2022

Tindrà lloc el 19 d’agost, primer dia de les celebracions, amb la inauguració de sis exposicions

L’Alcora celebrarà el pròxim 19 d’agost la Nit de l’Art. Es tracta, com explica la regidora Vanessa Periz, d’una de les novetats de les pròximes Festes del Crist, que es desenvoluparan del 19 d’agost al 4 de setembre.

Periz ha explicat que la cultura té un paper “molt destacat” dins de la programació festiva, sobretot durant la primera setmana, coneguda, de fet, com la ‘setmana cultural’.

La Nit de l’Art començarà a les 21.30 hores amb la inauguració en l’exposició “Feminidad y Recuerdo” a càrrec de l’artista Maria Dolores García González. La mostra podrà visitar-se fins al 4 de setembre a la sala d’exposicions de la Caixa Rural.

A continuació, a les 22.30 hores, a la Reial Fàbrica, tindrà lloc la inauguració de l’exposició del XXXVII Concurs de Cartells Festes del Crist i la mostra del pintor Pedro Royo.

També a la Real Fàbrica, concretament a la Nau BIC, s’inaugurarà la XXVIII Exposició Anual de Bonsais. Estarà oberta el dissabte 20 d’agost, de 17 a 21 hores, i el diumenge 21 d’agost, d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En finalitzar l’exposició, se sortejaran 3 bonsais.

De la Reial Fàbrica a l’església de la plaça la Sang. En aquest enclavament del barri antic de la localitat s’inaugurarà a les 23.30 hores la XV Exposició Filatèlica i del Col·leccionisme. Homenatge al Venerable mossén Juan Bautista Bertrán Ahís, rector de l’Alcora. La mostra podrà visitar-se el dissabte 20 d’agost, de 10 a 13.20 hores i de 17 a 20 hores, i els dies 21, 22, 23, 24 i 25 d’agost, de 18 a 20 hores.

La jornada conclourà amb la inauguració de l’exposició “l’Alcora, la Ilustre Cerámica”, que tindrà lloc a les 00.00 hores al carrer Josep Mascarós (baixos de l’edifici Astoria). Podrà visitar-se fins al 4 de setembre, en horari de 18 a 23 hores.