Tornar

L’Alcora prepara una completa programació per al pont d’octubre

Fires, música, ball, teatre… El pròxim pont d’octubre l’Alcora acollirà un complet i variat programa d’activitats, organitzades per l’Ajuntament i associacions locals, que es durà a terme del 8 al 12 d’octubre. Així ho han avançat l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Ana Huguet. Els responsables municipals han recordat que el dilluns 11 d’octubre és festa local a l’Alcora, ja que es va traslladar un dels festius de les passades celebracions de Setmana Santa i Pasqua a eixe dia.

Els actes començaran el divendres 8 d’octubre amb l’actuació del Grup de Danses Font d’Aixart i la Rondalla l’Alcalatén a la plaça la Sang.

Durant el pont, la capital de l’Alcalatén acollirà tres fires: la Fira del Comerç, organitzada per l’Associació de Comerç i Serveis de l’Alcora (ACOSAL), que se celebrarà el dissabte 9 i el diumenge 10 d’octubre al carrer Músic Pere Moliner; la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme, organitzada per Amics de la Numismàtica i el Col·leccionisme de l’Alcora, que tindrà lloc el dissabte 9 d’octubre al carrer Camí Nord; i la tradicional Fira del Mussol, organitzada per l’Ajuntament, que transcorrerà a l’avinguda Corts Valencianes el diumenge 10 d’octubre.

El teatre de carrer també serà protagonista en aquestes jornades, així, hi haurà actuacions el dissabte 9, el diumenge 10 i el dilluns 11 d’octubre a càrrec de les companyies Teatre de Caixó, XA! Teatre i La Ravalera. Les actuacions es duran a terme en diferents espais de la localitat. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

I no podia faltar la música dins de la programació. A més de l’actuació de la Rondalla del divendres, el dissabte 9 d’octubre, a la Pista Jardí, tindrà lloc un concert de l’Agrupació Musical l’Alcalatén i la Unidad del Cuartel General Terrestre de Alta Disponibilidad. I per a concloure els actes, el dimarts 12 d’octubre, a la plaça de l’Ajuntament, se celebrarà un concert del grup vocal Enharmònics.

Falomir i Huguet han animat a la participació. “Esperem que, amb prudència i responsabilitat, veïns i visitants gaudisquen al màxim de tots els actes programats”.

. Cartell pont d’octubre a l’Alcora

9