Tornar

L’Alcora suma 16 punts wifi per a accedir a internet de manera segura i gratuïta

L’Ajuntament de l’Alcora forma part del projecte Wifi4EU, una iniciativa dotada amb 15.000 euros i finançada per la Unió Europea, que ha permés la instal·lació de 16 punts wifi en diferents emplaçaments de la localitat perquè els veïns i veïnes puguen gaudir de connexió gratuïta i segura a internet.

Concretament, la instal·lació s’ha dut a terme en les següents ubicacions: camp de futbol, pavelló polifuncional, piscina, pavelló de bàsquet (interior), Araia (plaça de l’Església), Araia (piscina i parc), la Foia (seu social), ermita de Sant Vicent, plaça Germanes Ferrer Bou, la Pista Jardí, plaça la Sang, plaça Espanya, plaça de l’Ajuntament, sala d’actes de l’Ajuntament (interior), parc Jardins de la Vila i Casal Jove (interior).

El regidor de Noves Tecnologies, Robert Tena, ha destacat que, gràcies al desplegament de la xarxa pròpia de fibra òptica realitzada en els últims anys, s’ha facilitat la connexió als punts d’accés sense cost addicional en 13 dels 16 punts, la qual cosa ha suposat un important estalvi econòmic.

“La implantació d’aquesta xarxa de wifi pública serà de gran utilitat per als veïns i veïnes, ja que els possibilita connectar-se de manera ràpida, segura, estable i a cost zero”, ha manifestat Tena, qui ha posat en valor la iniciativa impulsada per la UE, perquè “ens ajuda a avançar en matèria de modernització i digitalització, cosa que hui dia és fonamental”.

Com connectar-se

Per a accedir al sistema de wifi gratuït, els usuaris només han de buscar des del seu dispositiu la xarxa denominada Wifi4EU. Una vegada connectats, en el navegador apareixerà una pàgina informativa per a acceptar les condicions d’ús i ja disposaran d’internet.