Tornar

Ramonets i Dani Miquel en la tercera edició de Terrisserets, el festival infantil de l’Alcora

Els dissabtes 11 i 25 de maig, tots els xiquets i xiquetes de la província tenen una cita indispensable amb el festival infantil de l’Alcora, Terrisserets. L’esdeveniment, que celebra la seua tercera edició, consistirà en activitats lúdiques i didàctiques per als més xicotets de la casa, que gaudiran gratuïtament d’actuacions musicals i d’una gran varietat de tallers a la Pista Jardí.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Infància, Ana Huguet, han presentat aquest matí el cartell i han animat la ciutadania a participar. “Estem convençuts que els xiquets s’ho passaran d’allò més bé, però també els majors gaudirem molt de les actuacions”.

Terrisserets forma part de la completa agenda infantil impulsada per l’Ajuntament de l’Alcora per al segon trimestre de 2024.

Programació

El dissabte 11 de maig, a partir de les 17.30 hores, els assistents al festival podran participar en els tallers de pintacares, globoflèxia i clauers, que es desenvoluparan a la Pista Jardí. També podran emportar-se un record divertit de Terrisserets amb el fotomato que s’instal·larà en el recinte.

A les 18.30 hores, començarà el concert de Ramonets, el popular grup valencià de Rock’n’Roll per a tota la família. Els seus primers àlbums estan formats per versions dels temes més mítics de The Ramones, ara també himnes dels més menuts i menudes, gràcies al llenguatge directe, didàctic i divertit de la banda. Els seus últims discos estan compostos per temes originals, però sense perdre l’estil ‘Ramoneter’. L’objectiu del grup és que tothom participe en els seus concerts, ballant, botant i cantant. La música i els animadors ajuden a aconseguir-ho, convertint el concert en un espectacle interactiu.

La segona jornada de Terrisserets se celebrarà el dissabte 25 de maig amb tallers (broquetes de llepolies, polseres, màscares d’animals…) a partir de les 17.30 hores i, a continuació (18.30 hores), farà aparició en l’escenari el dolçainer, compositor i cantautor, Dani Miquel. Sens dubte, un dels grans fenòmens de la música familiar. Els seus viatges constants pel territori li han portat a recuperar les cançons tradicionals valencianes en procés de desaparició. Així mateix, al seu repertori ha incorporat composicions de caràcter més personal i cants que aposten per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte.

La diversió i l’aprenentatge estan garantits amb Terrisserets 2024.