Tornar

Dues noves exposicions per tancar l’any

Seguint amb la seua dinàmica programació d’exposicions temporals, el Museu de Ceràmica de l’Alcora tancarà el present exercici 2014 amb 2 nous muntatges.
Per una banda, a la Sala 1, la mostra "Pentacroma U.47.285. L’exposició dels 5 anys del festival", organitzada pel Festival Ultrasons i coordinada per Ana Beltrán i lai Garcia.
S’inaugurarà el 10 d’octubre i contindrà l’obra pictòrica creada en els diferents events del festival, entre 2009 i 2013, en els què es va aunar la música de diferents grups amb la pintura en viu d’Ana Beltrán.
La mateixa artista realitzarà també obra pictòrica en viu, i l’exposició es complementarà amb imatges dels diferents actes que s’han programat al llarg d’aquests primers 5 anys d’Ultrasons.
Més informació: ultrasons.tumblr.com/

Per altra banda, una de les peces més emblemàtiques de la Reial Fàbrica de Pisa i Porcellana de l’Alcora serà la PEÇA CONVIDADA de l’últim trimestre de 2014: el panell amb la Mare de Déu del Pilar, San Jaume i Sant Pasqual Baylón que originàriament estigué ubicat al pati de la Reial Fàbrica i que actualment conserva la Fundació Caixa Castelló.
Més informació: www.culturalcas.com/va/museu/evento/retauleceramic-de-la-verge-del-pilar