CONEIXES EL NOU CONTENIDOR DE RESIDUS ORGÀNICS?

A l’Alcora reciclem en gran, ara més que mai. Informa’t sobre com es portarà a terme la recollida de matèria orgànica.

CONTENIDORS

CONEIX LA RECOLLIDA SELECTIVA

A l’Alcora som experts en la cura del medi ambient, però… sabem tot el que cal saber sobre el reciclatge i sobre com separar els nostres residus de forma correcta?

Descobreix-ho tot sobre el fraccionament de residus

RESOL ELS TEUS DUBTES

PREGUNTES FREQÜENTS

A quin contenidor hem de tirar les mascaretes?

Els elements de protecció personal, com les mascaretes o els guants no es poden reciclar en cap moment i s’han de tirar al contenidor gris, també anomenat contenidor rebuig.

El paper de cuina s’ha de tirar al contenidor blau?

Un dels errors més comuns és llançar al contenidor blau els tovallons de paper i els papers de cuina bruts, quan el més correcte és llançar-los al contenidor marró o del fem orgànic. Igual que, els mocadors de paper també es consideren deixalles orgàniques, per la qual cosa van al contenidor marró.

On s'ubicaran els nous contenidors marrons?

Visualitza el mapa i podràs veure la geolocalització dels diferents contenidors de l’Ajuntament de l’Alcora. Prompte incorporarem els contenidors marrons perquè pugues saber on trobar-los.

Per què hem de reciclar els residus orgànics?

Reciclar residus orgànics ajuda a reduir l’impacte ambiental. Els residus que es llancen al contenidor marró permeten l’elaboració de compost, per a poder usar-lo com a adob o fertilitzant o emprar-lo com a font generadora d’energia.

Cal tindre en compte que més d’un 40 per cent de la bossa de fem inclou residus orgànics que es poden aprofitar al cent per cent amb aquesta finalitat.

RECURSOS PER A RECICLAR RESIDUS ORGÀNICS CORRECTAMENT

ACTUALITAT

ÚLTIMES NOTICIES

LA FAMÍLIA AZULEJÍN DE L'ALCORA RESOL TOTS ELS TEUS DUBTES