L’ALCALDE

Samuel Falomir Sancho

Alcalde de l'Alcora

Benvinguts i benvingudes,

És per a mi un orgull poder saludar-vos des del web de l’Ajuntament de l’Alcora.

Iniciem una nova legislatura amb el ferm compromís de treballar en profunditat en l’àmbit de la comunicació i la participació ciutadana. És el moment d’obrir un nou temps en la manera de fer política i d’afrontar la funció pública. És el moment d’obrir les portes i les finestres de l’Ajuntament, físiques i virtuals, a tots els ciutadans i ciutadanes.

Tenim la voluntat i l’obligació de ser referents d’honradesa, proximitat i transparència. Precisament, amb la creació del portal de la transparència municipal -en aquest web-, donarem un important pas per a garantir aquests valors a la ciutadania, fent accessible tota la informació derivada de la gestió municipal.

A més de facilitar a totes les alcorines i alcorins el contacte, les gestions i la relació amb l’Ajuntament, aquest espai respresenta una gran oportunitat per a presentar el nostre municipi als que desitgen visitar-nos o conèixer-nos millor.

Vos convide a navegar per www.lalcora.es per tal de descobrir i gaudir del nostre ric patrimoni històric, cultural i natural, de les nostres arrels i de les nostres tradicions, de la nostra música i folklore, de les nostres festes, fires i rutes, de la nostra gastronomia i, com no, de LA NOSTRA CERÀMICA, per la qual el nostre poble és mundialment conegut. En el Museu de Ceràmica, podreu admirar les creacions de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda (segle XVII), la tradició terrissera local o les més avantguardistes obres de ceramistes de tot el món.

Des d’ací, vull donar les gràcies a totes les persones que han contribuït amb les seues aportacions a millorar i enriquir aquesta pàgina web. Espere que el seu contingut i informació siguen del vostre interés i utilitat. És el nostre propòsit continuar millorant-la i ampliar els serveis oferits.

Per últim, aprofite per a reiterar la satulació als meus veïns i veïnes, també als alcorins i alcorines que esteu fora, i a tots els que vos acosteu a nosaltres a través d’aquesta finestra.

Benvinguts i benvingudes a casa vostra,

Samuel Falomir Sancho

Alcalde de l’Alcora