L’Ajuntament de l’Alcora ha presentat aquest matí la seua nova imatge corporativa. Es tracta del redisseny de l’escut històric de la localitat amb una tendència més actual i simplificada, la qual cosa permet una major expressivitat, claredat i impacte visual.

Aquesta nova imatge, desenvolupada per l’empresa Aracana Comunicació, ve acompanyada d’un manual corporatiu dirigit a normalitzar els usos gràfics i definir amb claredat els elements de comunicació de l’entitat per tal d’ evitar usos erronis en les seues diferents aplicacions.

A partir d’ara, s’aplicarà de forma gradual en els diferents suports impresos, cartelleria, mitjans digitals, senyalètica municipal i altres elements d’imatge.

En la presentació, l’equip de govern ha deixat clar que “aquesta imatge no suplanta a l’escut oficial, que es manté sense canvis, el que s’ha modernitzat és la imatge corporativa o logo, fent un pas endavant als nous temps”.

D’aquesta manera, l’objectiu principal és – segons expliquen- “dotar a l’Ajuntament d’una imatge moderna i actual, però sense perdre l’essència de la nostra identitat”. Així mateix, es persegueix “conferir als diferents serveis i àrees municipals una uniformitat i coherència que contribuïsca a reforçar la imatge del municipi”.

Després del corresponent estudi previ, es va concloure en “la necessitat d’actualitzar i unificar la imatge del Consistori, ajustant-la als nous temps amb un disseny més atractiu, com ja s’ha fet en moltes altres localitats”.

© Copyright - Ayuntamiento de l’Alcora

Top
Social: