L’Ajuntament de l’Alcora ha inaugurat una nova àrea infantil, situada al parc Germanes Ferrer Bou. Es tracta d’un avió de grans dimensions, que ocupa una superfície aproximada de 400 m², compost de molts jocs.

ACCESSIBLE I INTEGRADOR
Aquest espai multijocs compta amb plataformes de diverses altures i permet l’accessibilitat mitjançant rampes. Així mateix, fomenta la integració gràcies als jocs que ofereixen els panells lúdics (alguns amb braille) instal·lats a l’interior de l’estructura i en els laterals de l’avió.

GRAN QUANTITAT DE JOCS
La plataforma central i la cabina de fuselatge reuneixen, en un ampli espai, una gran quantitat de jocs mitjançant panells que permetran als xiquets i xiquetes experimentar i desenvolupar les seues capacitats motrius, a més de pilotar un avió amb el seu divertit panell de control. També compta amb bancs a l’interior, creant un àrea de reunió i joc.

La passarel·la dóna forma a la cua de l’avió i aquesta s’eleva fins a una altura de 3,5 metres perquè els xiquets i xiquetes més majors accedisquen al gran tobogà tub de l’avió.

Per a completar el fuselatge de l’avió, sobre l’estructura principal van col·locades les ales, que reuneixen jocs d’escalada, de xarxes i rocòdroms, plataformes, tobogans i un gronxador per als més menuts.

La zona està coberta per 800 m² d’arena i s’ha instal·lat cautxú de 4 cm d’espessor a la zona de seguretat de joc.

El pressupost per a dur a terme aquest projecte ha ascendit a 60.000 €, aproximadament.

© Copyright - Ayuntamiento de l’Alcora

Top
Social: