ARTESANIA CERÀMICA I TALLERS ARTESANS

Parlar de l’Alcora és parlar de ceràmica. Amb més de 500 anys de tradició terrissera, la nostra localitat és coneguda internacionalment per la ceràmica que, en el segle XVIII, va sorgir dels forns de la Reial Fàbrica de Pisa i Porcellana del Comte d’Aranda.

Els ceramistes artesans de l’Alcora han sabut conservar l’essència de la nostra ceràmica, ampliant tècniques i formes per a oferir al visitant una àmplia gamma de productes ceràmics de gran qualitat que són el símbol distintiu de l’Alcora. Terrisseria, ceràmica artística i ceràmica d’avantguarda converteixen la nostra ciutat en el lloc idoni per a adquirir la millor artesania ceràmica de la Comunitat Valenciana.

TALLERS ARTESANS

  • Cop d’Art

Ceràmica contemporània i tradicional. Rèpliques de peces del segle XVIII. Terrisseria.

C/Pais Valencia, 41 entresuelo

Tel.: 656 44 00 94

www.alcoraceramica.com

  • Taller de Ceràmica Martí & Miralles

Ceràmica decorada amb els estils tradicionals de l’Alcora. Especilitat en reproduccions de la sèrie “Fauna de l’Alcora” de la Reial Fábrica (ceràmiques amb forma de perdiu, ànec, granota, sarvatxo, colom…).

C/ Ramón y Cajal, s/n

Tel.: 637 87 12 41 – 964 36 23 89

www.ceramicamartimiralles.es

  • Art Antic

Taulellets artesans de ceràmica espanyola, taulells de fang, taulellets pintats a mà i cartells antics. Restitució de peces de taulelleria antiga. Premi Nacional d’Artesania 2012.

Ctra. l’Alcora-Castelló, km 20.16, nau 8

Tel.: 964 36 70 86

www.artantic.es