L’Ajuntament de l’Alcora ha presentat aquest matí l’esperat Llibre de les Festes del Crist 2017. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Samuel Falomir i el regidor de Festes, Sergio Pejó, entre altres representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d’Honor 2017 i el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, coordinador de l’edició.

El llibre té un preu simbòlic de 2 euros i la recaptació anirà destinada íntegrament a Càritas l’Alcora “per recolzar la important i necessària tasca que aquesta organització duu a terme”. Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho poden dirigir-se a l’Ajuntament o als següents establiments del municipi: Drogueria Tere Port, Papereria Arlequí, Pili Sanchis, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila i Estanc Gloria.

Enguany s’han editat 3.100 exemplars i cada exemplar consta de 160 pàgines. Cal ressaltar que la present edició és la 21ª de CMYKPRINT d’Almassora com a impressor, i d’aquestes, la 14ª del Cronista Oficial com a coordinador.

A més de pel seu vessant solidari, el Llibre de Festes de l’Alcora es distingeix per la seua “excel·lent qualitat”, conjunció d’un atractiu disseny i un elevat nombre de col·laboracions de gran interès. Com explica José Manuel Puchol sobre l’actual edició: «En el seu interior es poden admirar la reina i dames, amb les seues fotos i qüestionaris; un extens detall del programa d’actes, aportacions escolars i el concurs de narrativa escolar». A més d’una trentena de col·laboradors, «entre els quals es troba el ja tradicional i notable poeta alcorí Enrique Moliner Grangel amb els seus Sonets; Francesc Escorihuela amb “Els Llavaors”; “Contribució Industrial de l´l’Alcora 1903” de Vicente Sancho Grangel; “La Comtessa de Robres i Aranda” de Teresa Artero Gonell; i entre molts altres més, “Els 129 anys d’estada de les monges de la Consolació a l’Alcora (març 1888-gener 2017)”, una història pendent, de la ploma del Cronista Oficial».

El Cronista destaca també “per ser molt interessant” tot l’apartat titulat “Nostra Ceràmica”.

Per a concloure l’acte de presentació, el regidor de Festes, Sergio Pejó, ha ressaltat el “gran treball” que “un any més” ha realitzat el Cronista com a coordinador del Llibre de Festes. També ha agraït la col·laboració dels comerços alcorins que s’han oferit com a punts de venda. Així mateix, ha donat les gràcies a “les moltes persones que, d’una manera o una altra, han col·laborat en l’elaboració d’aquest magnífic document que passarà a formar part de la col·lecció dels molts veïns i veïnes que guarden com a autèntiques joies els llibres de les Festes del Crist de l’Alcora”.

© Copyright - Ayuntamiento de l’Alcora

Top
Social: