El Grup Torrecid ha signat un conveni amb l’Ajuntament de l’Alcora amb l’objecte de col·laborar en el projecte de recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda mitjançant una aportació econòmica de 41.000 €.

L’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, i el president i conseller delegat del Grup, Federico Michavila, han rubricat aquest matí l’acord en un acte en el qual també han estat presents el primer tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni, Víctor Garcia, el conseller delegat d’Al-Farben (Grup Torrecid) i president d’Anffecc, Miguel Ángel Michavila, i el director del Museu de Ceràmica de l’Alcora, Eladi Grangel.

Falomir i Garcia, en nom del Consistori, han agraït la implicació del Grup Torrecid en un projecte “tan important” per a l’Alcora, “tant pel que significa la Reial Fàbrica com a espai pioner i origen del sector ceràmic en la província, com per ser un projecte clau per al futur i el progrés de la nostra localitat” que destaca “pel seu gran valor cultural, històric, patrimonial, urbanístic i turístic”. cal recordar que són quasi 9.000 m², que donaran la possibilitat de comptar amb una gran àrea dotacional en ple casc urbà.

© Copyright - Ayuntamiento de l’Alcora

Top
Social: