Tornar

20 xiquets han participat en l’Escoleta de Pasqua posada en marxa per l’Ajuntament per tal de facilitar la conciliació

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Educació, Vanessa Periz, han visitat aquest matí l’Escoleta de Pasqua, un servei gratuït posat en marxa per l’Ajuntament de l’Alcora amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar i laboral.

20 xiquets i xiquetes han participat en aquesta iniciativa i han pogut gaudir de molt variades activitats de la mà dels monitors i monitores d’Alpe Animació, desenvolupades al pavelló polifuncional de 8.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 16.30 hores.

Cal recordar que, per recomanació de les autoritats sanitàries per tal de frenar la propagació del covid-19 en Setmana Santa i Pasqua, l’Ajuntament de l’Alcora va modificar els dies festius locals d’enguany. Així, la festivitat dels dies 6 d’abril (La Dobla) i 12 d’abril (Sant Vicent) s’ha traslladat als dies 11 d’octubre i 7 de desembre de 2021.

Com el canvi no ha afectat les vacances escolars de Pasqua, el consistori va decidir oferir el servei d’Escoleta de Pasqua els dies 6 i 12 d’abril dirigit a xiquets i xiquetes que cursen des d’Infantil 3 anys fins a 6é de Primària.

Samuel Falomir, alcalde de l’Alcora: “Per una costat, hem seguit les recomanacions de Sanitat per a contribuir a frenar la propagació del virus i, al mateix temps, hem donat un servei gratuït de conciliació perquè la decisió del canvi de festius no causara un problema als pares y mares que treballen”.