Tornar

Falomir porta el seu ‘despatx al carrer’ barri a barri per a recollir les propostes de cada veïnat de l’Alcora

Des que va prendre possessió del càrrec, a meitat de la passada legislatura, l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, trasllada, almenys una vegada per setmana, el seu despatx al carrer amb la finalitat de recórrer el municipi i visitar aquelles zones en les quals és necessari actuar, així com per a recollir les opinions, suggeriments, propostes de millora, etc. dels veïns. Ho fa, normalment, els dijous, acompanyat per la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez.

Dins d’aquesta iniciativa, a partir del pròxim dijous, dia 29 d’abril, el primer edil ha programat una ronda de visites a cada barri de la localitat, així com a pedanies i urbanitzacions, amb l’objectiu d’escoltar, resoldre dubtes i prendre bona nota de les necessitats concretes de cada veïnat per tal de posar en marxa accions de millora.

‘Despatx al carrer, barri a barri’ començarà als barris del camp de futbol, Las Palomas i adjacents. Falomir, acompanyat per Ibáñez, estarà en aquesta zona el dijous, de 9 a 10.30 hores.

En les pròximes setmanes recorrerà: zona de la Bàscula, al costat del regidor Robert Tena; casc antic, acompanyat per la regidora Tica Pons; zona dels Creus, amb la regidora Ana Huguet; les pedanies Araia i la Foia, junt amb el regidor Ricardo Porcar; les urbanitzacions El Pantano, La Espuela, El Morral, Pla del Sol i Pedro Moreno, acompanyat pel regidor Julián Tena; i la zona de Sant Vicent, amb la regidora Vanessa Periz.

Falomir ha ressaltat que “des del principi, tot l’equip hem fet de la proximitat un senyal d’identitat del Govern de l’Alcora”. Així, “estem realitzant especial recalcament en l’atenció personalitzada des de totes les àrees, la qual cosa ens permet detectar problemes que, a vegades, en el dia a dia es passen per alt”.

I és que, en paraules de l’alcalde: “Només atenent, dialogant i escoltant els veïns i veïnes es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes de la població”.