Tornar

L’Alcora acollirà la Unbroken Race 2023 el 25 de novembre

L’emoció i l’adrenalina seran presents aquest dissabte a l’Alcora amb la celebració de la Unbroken Race 2023, una carrera plena d’emoció i superació en la qual els participants s’enfrontaran a un desafiador recorregut de 9 quilòmetres, aproximadament, i més de 30 obstacles, que posaran a prova la resistència i habilitats dels corredors en cada pas.

Samuel Falomir, alcalde de la localitat, Amparo Segura, regidora d’Esports, i Óscar Blázquez, director de la carrera, han participat aquest matí en una roda de premsa per a donar compte de tots els detalls de l’esdeveniment, organitzat per UBK Events i dissenyat per a tots els públics.

Començarà a la 9.00 hores amb les tandes competitives, a les quals seguiran les populars (parelles, equips…). Tant l’eixida com la meta se situaran en el pavelló polifuncional.

Un dels llocs a destacar dins de l’itinerari és el camp de cross, situat en els voltants del Llac Verd, on hi haurà un important nombre d’obstacles i els espectadors podran veure’ls nombroses vegades sense moure’s a penes.

Participaran més de 400 corredors i corredores, tant d’Espanya com d’altres països com els EUA, Itàlia i França.

L’Alcora serà el gran tancament de la Lliga UCS 2023, brindant als corredors l’oportunitat de posar a prova tot el seu esforç i entrenament acumulat al llarg de l’any.

La Unbroken Race és una competició creada per corredors per a corredors amb l’objectiu de fomentar la superació personal, la motivació i la companyonia. Una carrera que per a molts s’ha convertit en una forma de vida i un mitjà per a enfrontar i superar tots els obstacles que es presenten en la vida.