Tornar

Finalitza un nou projecte de millora i modernització al polígon industrial Foies Ferraes

L’Alcora continua sumant actuacions per a millorar els seus polígons industrials. Recentment ha finalitzat un nou projecte en l’àrea Foies Ferraes, que ha servit per a renovar infraestructures precàries i modernitzar les instal·lacions, tal com han pogut comprovar l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, en la seua visita a la zona.

Entre altres actuacions, s’han canalitzat les cunetes existents, s’ha dotat de xarxes separatives d’aigües pluvials per a conduir-les als col·lectors existents, s’ha millorat el paviment d’aglomerat asfàltic de la calçada, s’han construït voreres més àmplies i s’ha millorat l’eficiència energètica amb la instal·lació d’enllumenat led en part del polígon.

Així mateix, s’ha dotat al polígon d’hidrants contra incendis, s’ha col·locat nova senyalització vertical i horitzontal, s’han executat canalitzacions per a la implantació de fibra òptica i s’han establit noves instal·lacions de CCTV connectades amb la Policia Local.

Falomir i Tena han recordat que s’estan executant altres dos projectes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials Torreta i Santa.

L’Ajuntament de l’Alcora va adjudicar a Durantia Infraestructures, SA per un import de 549.748,48 euros les tres actuacions, que estan subvencionades quasi íntegrament per l’Ivace.

“Encara que queda molt per fer, en aquests anys s’està invertint més que mai en la millora dels nostres polígons industrials”, han destacat, recordant que al llarg de la present legislatura s’han destinat 2 milions d’euros a aquest efecte.

L’Ajuntament ha aconseguit “importants ajudes”, de fet, tal com han explicat, “el 40% de les actuacions estan subvencionades per l’Ivace”.

“Continuem treballant en nous projectes que presentarem en les pròximes convocatòries d’ajudes”, han conclòs.