Tornar

A licitació les obres de construcció de lavabos públics a Araia

Ja ha eixit a licitació, per un import de 78.807,55 euros, les obres per a la construcció de lavabos públics a Araia. Una actuació amb la qual el Govern de l’Alcora dona resposta a una “necessitat” traslladada pels veïns i veïnes.

El termini perquè les empreses presenten les seues ofertes finalitzarà el pròxim 4 de març.

Els lavabos se situaran al costat de la zona lúdica que l’Ajuntament ha habitat recentment, també a petició dels habitants de la pedania. I és que, com explica l’alcalde, Samuel Falomir, “el regidor de pedanies, Robert Tena, i jo estem en contacte continu amb les associacions veïnals amb l’objectiu de pressupostar i impulsar aquelles iniciatives que realment satisfacen les seues necessitats”.

El projecte contempla l’execució d’un edifici destinat a albergar tres lavabos contigus, un d’homes, un de dones i un altre per a persones amb discapacitat, i un magatzem.

Per a l’obra s’utilitzarà paviment ceràmic, realitzat amb rajola de gres esmaltat. Estaran integrats per lavabo, vàters, espill circular, sabonera, porta-rotllos, secamans i urinari. Aquests elements seran accessibles en el lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’inclourà una taula canviabolquers inclinable, un seient abatible per a dutxa, barres de suport abatible i fixa i un plat de dutxa extrapla.

El termini estimat d’execució s’ha fixat en tres mesos, a partir de la firma de l’Acta de Comprovació del Replanteig, en la qual es determinarà la data d’inici de les obres.