Tornar

Adjudicats 3 nous projectes per a la millora i modernització dels polígons industrials

L’Alcora sumarà en breu 3 nous projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en les seues àrees industrials. Recentment s’han adjudicat les obres a l’empresa BECSA, S. A. per un import de 509.188,06 euros.

L’Ajuntament ha aconseguit una subvenció de l’Ivace amb la qual sufragarà pràcticament la totalitat dels treballs, que s’executaran als polígons Foies Ferraes, Torreta i Santa.

Entre altres actuacions, es construiran nous col·lectors per a la recollida d’aigües pluvials, s’instal·laran lluminàries d’alta eficiència tipus led, es realitzaran canalitzacions per a xarxes elèctriques i de telecomunicacions (fibra òptica), es millorarà l’accessibilitat, s’adequaran les voreres, s’implantaran sistemes de viodeovigilància connectats amb la policia, s’instal·laran hidrants contra incendis i es crearan zones verdes.

Aquests projectes donaran continuïtat als ja executats des de 2019, millorant la dotació d’infraestructures i serveis i augmentant la seguretat, l’estètica i la competitivitat dels nostres polígons” ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir.

Queda molt per fer, però també és cert que en aquests últims anys s’ha invertit més que mai, més de 2 milions d’euros, en polítiques proactives en favor de la indústria. A més, ens hem mogut per a aconseguir destacades ajudes”.

El primer edil ha recordat, també, que l’Ajuntament està treballant per a la creació de la primera Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la localitat en el polígon de Torreta amb l’objectiu de millorar les infraestructures i serveis i atraure moltes més inversions i ajudes.

Falomir ha conclòs ressaltant que “l’Alcora sempre s’ha caracteritzat per ser un municipi industrial i emprenedor, i que ningú dubte que des de l’Ajuntament estarem al costat del sector en projectes que ajuden a incentivar la inversió en la nostra localitat i a estimular el creixement econòmic i la creació de llocs de treball”.