Tornar

Arriba el Comboia’t a l’Alcora 2024: música en directe i activitats culturals per a ‘viure en valencià’

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, els regidors Carlos Esteban (cultura), Erik Torner (joventut) i Ana Huguet (infància), han presentat aquest matí la segona edició de les jornades ‘Comboia’t a l’Alcora’, que se celebraran del 19 al 21 d’abril.

Tres dies d’activitats molt diverses amb un fil conductor que subratlla la importància de viure en valencià. I és que la iniciativa va nàixer l’any 2023 amb un objectiu clar: promoure la nostra llengua i la nostra cultura.

La música en directe protagonitza la programació amb els concerts de Sergi Carbonell, cofundador del grup Txarango (divendres 19, 20.30 h), la Kinky Band + Dj’s (dissabte 20, 00.00 h), i Concuerda (diumenge 21, 19.00 h).

També hi haurà música, tallers i espectacle de titelles per als xiquets i xiquetes.

Els assistents podran gaudir, a més, del monòleg ‘Massa pa’ la carabassa’ i d’un recital de poesia en homenatge al centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés, entre altres activitats. Tota la programació podrà consultar-se en el web www.lalcora.es i en les xarxes socials de l’Ajuntament.

Tots els actes transcorreran als jardins de la Pista Jardí, excepte el concert de Carbonell, que se celebrarà a l’Auditori de la Caixa Rural.

Les jornades desprenen un ambient familiar, ja que estan conformades per actes transversals”. Així, l’alcalde ha finalitzat la presentació convidant a la gent de totes les edats a comboiar-se a l’Alcora.