Tornar

Comecen les obres per a la creació d’una placeta al carrer Peiró

L’Ajuntament va adquirir 3 immobles abandonats amb la finalitat de derrocar-los i habilitar un espai per a l’ús i gaudi dels veïns

El carrer guanyarà en accessibilitat i seguretat, amb l’ampliació de la vorera, i millorarà la seua imatge

Aquesta setmana han començat els treballs per a condicionar com a placeta d’esbarjo el solar obtingut després de l’ensulsiada de 3 cases adquirides per l’Ajuntament al carrer Peiró.

D’aquesta manera, es materialitzarà l’objectiu marcat pel consistori quan en 2022 va comprar, per un import de 48.800 euros, aquests immobles abandonats: crear un espai més accessible i segur, amb l’ampliació de la vorera, i un punt de reunió per als veïns i veïns.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Robert Tena, han inspeccionat aquest matí el solar i han valorat que el projecte suposarà també una ‘destacada millora’ en la imatge d’aquest cèntric carrer de la localitat. En eixe sentit, han avançat que la reforma contempla la utilització de ceràmica.

El propòsit de l’equip de govern és ampliar en un futur la placeta i, per a això, “tenim previst la compra de més immobles”, han indicat Falomir i Tena.