Tornar

Crearan una comissió tècnica per a incentivar la compra d’habitatges en el barri antic

El Govern de l’Alcora s’ha marcat com a meta revitalitzar el barri antic de la localitat. Per a aconseguir-la, està bolcat en una iniciativa prevista a curt termini: la creació d’una comissió tècnica.

Es posarà en marxa el pròxim mes de febrer i estarà encapçalada pel regidor d’Habitatge, Erik Torner, i integrada per tècnics municipals.

L’objectiu és impulsar un paquet de mesures fiscals per a fomentar l’adquisició d’habitatges en la zona històrica de l’Alcora.

D’aquesta manera, la comissió estudiarà l’aplicació de diferents bonificacions i incentius per part de l’Ajuntament, com pogueren ser la reducció de les taxes de gual, la rebaixa de l’ICIO, més ajudes econòmiques…

A més d’examinar la seua viabilitat, es tracta d’analitzar totes les possibilitats i determinar quines iniciatives són les més efectives per tal de donar forma a eixe paquet de mesures fiscals”, ha explicat l’alcalde.

Falomir ha destacat que “tenim un barri antic amb un gran encant i creiem que és necessari extraure tot el seu potencial. Una bona manera és, sens dubte, facilitant que noves famílies adquirisquen i reformen habitatges en aquest enclavament”.