Tornar

El 17 de febrer arribarà el Mig Any Fester 2024: paella monumental, orquestra…

L’Alcora va acollir aquest esdeveniment per primera vegada en 2023. En vista de l’èxit de participació aconseguit, l’Ajuntament ha impulsat enguany la seua segona edició.

Es tracta del Mig Any Fester, una iniciativa amb la qual els alcorins i alcorines celebren que ja ha passat mig any des de les seues últimes festes majors, les Festes del Crist 2023, restant 6 mesos per a la posada en marxa d’una nova edició, que donarà començament el 17 d’agost.

La jornada s’iniciarà a les 12.00 hores amb música de xaranga, que recorrerà diferents carrers de la localitat fins a arribar a la Pista Jardí, on, a partir de les 14 hores, els participants donaran bon compte d’una paella monumental. A continuació, l’orquestra Monkey serà l’encarregada d’amenitzar la festa.

A més dels actes organitzats per l’Ajuntament, els pubs de l’Alcora també duran a terme diferents esdeveniments musicals al llarg del dia.

La regidora de Festes, Vanessa Periz, ha animat als veïns i veïnes a participar en la iniciativa perquè “repetim, fins i tot superem, l’èxit aconseguit l’any passat”.

Ho ha fet en l’acte de presentació del cartell, al costat de l’alcalde, Samuel Falomir. Tots dos vaticinen que el Mig Any Fester “anirà creixent i es consolidarà com un esdeveniment destacat dins de l’agenda d’oci alcorina”.

És un esdeveniment lúdic per a totes les edats, que fomenta la germanor i també implica conseqüències positives per a l’economia local”, han manifestat per a finalitzar la presentació.