Tornar

Els xiquets i xiquetes de l’Alcora gaudeixen d’una completa agenda infantil: màgia, teatre, música…

Els xiquets i xiquetes de l’Alcora són una part “fonamental” de l’oferta lúdica que impulsa l’Ajuntament, de fet tenen una agenda pròpia que inclou actes molt variats: màgia, teatre, música, circ, contacontes, tallers…

Cal recordar que la capital de l’Alcalatén ha creat en aquesta legislatura la regidoria de la Infància, amb la primera tinenta d’alcalde, Ana Huguet, al capdavant, per tal de reforçar aquesta àrea “tan important”.

D’una banda, amb l’objectiu d’ampliar el programa d’activitats dirigit a aquest sector de la població, i, d’una altra, per a involucrar-los en la presa de decisions. En paraules d’Huguet, “volem fomentar la participació dels xiquets i xiquetes en les polítiques del nostre poble i que senten que tenen una àrea específica on ser escoltats i fer les seues propostes”.

Huguet, acompanyada per l’alcalde, Samuel Falomir, va presentar recentment els actes infantils de l’últim trimestre de l’any.

Programació últim trimestre de 2023

El Mag Orbit, amb el seu espectacle ‘Adéntrate en mis sueños’, va omplir divendres passat el saló d’actes de l’Ajuntament i va fer gaudir a xicotets i majors amb trucs i grans il·lusions màgiques.

Va ser el primer acte de l’agenda infantil de l’últim trimestre de l’any, que continuarà el pròxim 3 de novembre a la biblioteca amb el taller didàctic ‘Les pocions màgiques de la fetillera’, dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys.

La música serà protagonista el dia 17 de novembre de la mà de ‘Marcial el Marcià’, una de les propostes musicals més consolidades del panorama musical valencià dirigida a públic familiar.

L’1 de desembre les activitats tornaran a la biblioteca amb Felip kervarec i l’espectacle de narració oral ‘Contes al caliu de les paraules’, per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys.

L’esdeveniment teatral de pallassos familiar ‘Carro de jocs’, a càrrec d’Ameba Teatre, que se celebrarà el 15 de desembre, donarà pas a la programació infantil nadalenca, que es desenvoluparà fins a principis de gener.

Ja estem treballant en l’agenda de l’any que ve, que vindrà carregada d’actes amb els quals estic segura que els més menuts gaudiran i aprendran moltíssim”, ha destacat la regidora.