Tornar

Erik Torner, al capdavant de les àrees de Joventut, Habitatge i Mercats Tradicionals

Després de la renúncia de Sara de la Cruz per motius laborals, el nou regidor va prendre possessió en el Ple celebrat la setmana passada

Erik Torner és ja regidor de la Corporació Municipal de l’Alcora, en substitució de Sara de la Cruz, que va presentar la seua renúncia voluntària per motius laborals a principis d’aquest mes.

El nou edil, que va ocupar el lloc 12 en la llista del PSPV-PSOE en les últimes eleccions municipals, va accedir al càrrec en la sessió plenària celebrada dijous passat, després d’haver rebut l’Ajuntament les credencials de la Junta Electoral Central.

Estarà al capdavant de les àrees de Joventut, Habitatge -regidoria creada aquesta legislatura- i Mercats Tradicionals.

Després de la presa de possessió, l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, va felicitar el nou regidor i va destacar la seua preparació i qualificació personal i es va mostrar segur que posaria el “màxim interés i esforç” en la realització de la seua nova labor.

Falomir ha recordat que l’acta de regidor “suposa un compromís de servei amb els veïns i veïnes i de millora amb el nostre poble”, i li va oferir el seu suport i el de tots els companys i companyes per al desenvolupament del seu treball.

Els portaveus dels grups polítics municipals, PP i Més l’Alcora, també van donar oficialment la benvinguda a Torner com a nou membre de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de l’Alcora.