Tornar

Falomir busca impulsar la creació d’habitatge de protecció oficial a l’Alcora

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el director general d’Urbanisme, Vicent García Nebot, han mantingut aquest matí una reunió a l’ajuntament per a abordar diferents temes urbanístics d’interés per a la localitat.

Principalment, el primer edil ha traslladat al director General la problemàtica que existeix en la localitat per la falta d’habitatge protegit, destacant que “és urgent activar mesures que aconseguisquen revertir aquesta situació”.

En la trobada, Falomir i García han acordat estudiar les eines legals existents que permeten impulsar la creació de VPO a l’Alcora.

És necessària la col·laboració entre administracions per a accelerar la construcció d’habitatge protegit al nostre poble” i, d’aquesta manera, “ajudar a les famílies, assolir el dret a un habitatge per a les persones amb menys ingressos i facilitar l’emancipació dels joves alcorins”.

Falomir ha valorat de forma “molt positiva” la reunió, alhora que ha agraït la “gran predisposició i la voluntat mostrada pel director general respecte als temes plantejats i la seua voluntat de continuar treballant de manera coordinada”.