Tornar

Ja tenim l’agenda infantil d’abril a juny amb Terrisserets, Fira del Llibre, festa d’estiu…

L’alcalde de l’Acora, Samuel Falomir, i la regidora d’Educació i Infància, Ana Huguet, han presentat l’agenda infantil per al segon trimestre de 2024. Una completa programació que inclou música, tallers, contacontes, espectacles i, com a plats forts, la tercera edició del festival Terrisserets i la festa infantil ‘Hola, estiu’, amb la qual la capital de l’Alcalatén donarà la benvinguda a aquesta estació tan esperada pels xiquets i xiquetes.

Falomir ha recordat que un dels principals motius de la creació en la present legislatura d’una regidoria específica d’Infància era, precisament, ampliar i millorar la programació que l’Ajuntament oferix als més menuts.

L’agenda d’abril a maig començarà aquest cap de setmana amb les activitats infantils del Comboia’t 2024: tallers i concerts de la mà del bluesman alcorí ‘Meter’ (dissabte 20) i espectacle de marionetes (diumenge 21). Tots dos actes se celebraran a les 11.00 hores als jardins de la Pista.

Per a finalitzar el mes d’abril, la plaça de l’Ajuntament acollirà el dissabte 27 la VI Fira Solidària del Llibre, promoguda per la biblioteca municipal amb la col·laboració dels centres educatius de la localitat.

Maig començarà amb un taller saludable amb motiu del Dia de la Mare. Tindrà lloc el dissabte 4, a les 11.00 hores, al parc Montlleó.

També al maig arribarà la tercera edició del festival Terrisserets. Se celebrarà, concretament, els dissabtes 11 i 25 de maig a la Pista Jardí amb els concerts de Ramonets i Dani Miquel, tallers, jocs i altres activitats.

Els contacontes són també protagonistes dins de la programació amb ‘Un toc de màgia’, el 17 de maig a càrrec de Mari Carmen Castillo i ‘Contes-Div: Diversos i divertits’, dinamitzat per Contaclown, el 14 de juny. Tots dos es duran a terme a la biblioteca.

Per a tancar el trimestre, al juny tindrà lloc la ‘Nit a la biblioteca’ ( divendres 7) i ‘Hola, estiu’, una gran festa amb la qual es donarà la benvinguda a l’estiu el 15 de juny als Jardins de la Vila amb tallers, inflables, jocs… i moltes més activitats.

La diversió, l’aprenentatge i el foment de valors estan garantits amb aquesta àmplia programació que hui presentem i que esperem que acullen amb il·lusió i gaudisquen molt tots els xiquets i xiquetes de l’Alcora”, ha conclòs Huguet.