Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora contracta 6 persones mitjançant els programes d’ocupació EMPUJU i EMDISC

La regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha posat en marxa els programes d’ocupació EMPUJU i EMDISC 2023, que han permés la contractació de 6 persones en situació de desocupació per a desenvolupar la seua activitat en diferents àmbits municipals.

Es tracta de plans cofinançats per l’Ajuntament de l’Alcora i el Fons Social Europeu+, que atorga la Unió Europea i canalitza LABORA-Generalitat Valenciana.

Mitjançant l’EMPUJU, programa d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys, s’ha contractat 3 persones durant 12 mesos: 2 controladors d’accés i 1 auxiliar d’informàtica.

A més, enguany, com a novetat, l’Ajuntament s’ha adherit a EMDISC, subvencions destinades a la contractació de persones desocupades amb discapacitat, fet que ha possibilitat la contractació d’altres 3 persones durant 9 mesos: 2 controladors d’accés i 1 auxiliar de gestió de dades.

L’alcalde, acompanyat per l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), ha rebut en el seu despatx a les 6 persones beneficiàries de tots dos programes i els ha desitjat una “bona i productiva” estada en el consistori.

“A més de reforçar diferents departaments municipals, l’Ajuntament de l’Alcora promou a través d’aquests programes l’ocupabilitat i la inclusió entre les persones en situació de desocupació”, ha destacat Falomir.