Tornar

L’Ajuntament contracta dues persones a través del programa Emcorp i el Pla d’Ocupació de la Diputació

L’Ajuntament de l’Alcora s’ha acollit al programa EMCORP 2021 de la Generalitat Valenciana, amb el qual es persegueix incentivar l’ocupació local. L’objectiu del pla és ocupar per un període de 7 mesos a persones desocupades que pertanyen a col·lectius vulnerables en la realització d’obres o serveis. En aquest cas en particular, s’ha contractat una persona per a donar cobertura a les necessitats de reforç del departament d’informàtica del consistori, des de juny fins a desembre.

D’altra banda, l’Alcora participa en el Pla d’Ocupació 2021 de la Diputació de Castelló, que té com a finalitat la concessió de subvencions als Ajuntaments de la província per a promoure l’ocupació en el territori mitjançant la contractació de persones desocupades inscrites en Labora. Amb els fons transferits, el consistori ha contractat una persona durant 3 mesos, de juliol a setembre, per a reforçar el personal del Museu de Ceràmica.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha animat a les persones contractades a aprofitar “al màxim” aquest període laboral i a adquirir coneixements nous: “Esperem que aquest període siga molt productiu i servisca per tal d’augmentar les seues possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral”.

Falomir ha recordat que aquestes iniciatives són possibles gràcies al Servei Valencià d’Ocupació i Formació – Labora i a la Diputació de Castelló, i també compten amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, ha agraït l’interés dels participants a formar part d’aquests programes d’ocupació “amb els quals es beneficia el nostre Ajuntament i la nostra localitat, i que, al mateix temps, permet a les persones contractades adquirir experiència, ampliar currículum i guanyar recorregut professional”.