Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora converteix en zona de vianants l’entrada a la pedania de la Foia

Amb aquesta actuació s’ha dotat a la zona de major accessibilitat i seguretat viària

L’Ajuntament de l’Alcora ha culminat un nou projecte encaminat a millorar l’accessibilitat i la seguretat. Es tracta de la conversió en zona de vianants del vial d’entrada a la pedania de la Foia des de la carretera de Figueroles.

Com han explicat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Robert Tena, en la seua visita a l’obra, s’ha actuat en el seu tram més pròxim al nucli de població, que és en el qual existeixen edificacions, però la previsió és convertir en zona de vianants pròximament també el tram de vial fins a la carretera.

Entre les actuacions realitzades s’inclouen la renovació de la canalització d’enllumenat públic, la pavimentació del vial, la remodelació i millora de la zona d’esbarjo i la plantació d’espècies vegetals, que formaran la futura tanca delimitadora.

A més, en la zona d’esbarjo, en la qual hi ha instal·lades taules i bancs de fusta, està prevista la col·locació de diferents aparells d’exercicis adaptats a les persones majors. Seran els propis usuaris els que els trien, tal com han avançat Falomir i Tena.

El canvi després del projecte ha sigut significatiu, sobretot en la millora de l’accessibilitat i la seguretat, però també ha sigut important la millora estètica d’aquesta zona d’entrada a la Foia”, han manifestat Falomir i Tena, destacant que “l’Ajuntament està totalment bolcat en les pedanies, en les quals s’està invertint més que mai. Estem en contacte permanent amb els veïns i veïnes per a conéixer de primera mà les seues necessitats i actuar en conseqüència”.